Fantastyczny makaron stir-fry o smaku ostrego kurczaka, oblepiony słodko-kwaśnym sosem z dodatkiem ostrej, kiszonej kapusty kimchi. Ten przysmak, łączący w sobie nowoczesne wykonanie i ponadczasową, koreańską tradycję z pewnością przypadnie do gustu wielbicielom dobrych ramyunów i piekielnie ostrych potraw.
Makaron (74,3%): mąka pszenna, modyfikowana skrobia z tapioki, gluten pszenny, sól rafinowana, emulgator: lecytyna sojowa (E322); regulatory kwasowości: węglan potasu (E501), węglan sodu (E500), fosforan sodu (E339), kwas cytrynowy (E330); zagęstnik: guma guar (E412); olej aromatyzowany zieloną herbatą
Zupa (23,7%): woda, cukier biały, sproszkowane kimchi, sztuczny aromat drobiowy, syrop kukurydziany, olej sojowy, pasta z czerwonej papryki, papryka chili w proszku, sos sojowy, cebula, sztuczny aromat drobiowy w proszku, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu (E621); czerwona papryka w proszku, modyfikowana skrobia ziemniaczana, ekstrakt z papryki, odbarwiony ekstrakt z chili, barwnik: karmel (E150c); czarny pieprz w proszku, regulator kwasowości: kwas jabłkowy (E296)
Posypka (2,0%): suszone kimchi w płatkach